Boost your career.

CCO

Office – The Netherlands

Ben jij een commercieel talent die resultaatgericht weet te combineren met het stellen van lange termijn doelen? Een ambitieuze sales die zich echt verdiept in de IT-uitdagingen waar bedrijven in de recreatiebranche voor staan en daar met Maxxton collega’s de juiste oplossingen en producten voor aandraagt? Iemand die makkelijk contact maakt met klanten, vertrouwen uitstraalt en het maximale uit een lange sales cycle weet te halen? Dan is dit je kans!

Als CCO vanuit ons mooie nieuwe hoofdkantoor in het centrum van Middelburg word je vooruitgeschoven als commercieel zwaargewicht die in staat is om onze complexe IT oplossingen te verkopen aan (middel)grote organisaties in de internationale verblijfsrecreatie branche. Een gesprekspartner binnen de range van directieleden, operationeel managers en IT eindverantwoordelijken. Daarbij ben je onderdeel van én de sparringpartner voor de rest van het management (CEO, COO, CTO, CFO) om de commerciële strategie aan te scherpen en tot een succes te maken.

Ambitie van Maxxton
Maxxton is wereldwijd toonaangevend in software-oplossingen voor de verblijfsrecreatie branche. Dit wordt gerealiseerd met een integraal ERP-systeem dat veel verder gaat dan de gebruikelijke softwaresystemen. Grote en groeiende bedrijven in de verblijfsrecreatie branche zetten met ons systeem grote stappen vooruit. Nadat wij marktleider zijn geworden in Nederland, groeien wij nu door op de Europese en Amerikaanse markt. Onze ambitie is groot. Daarom werken wij met enthousiaste professionals die altijd voor het beste gaan en dezelfde focus hebben: het voortdurend versterken van ons product.

Onze visie luidt ‘A global ERP supplier in the hospitality industry’. Wij geven daarom prioriteit aan het voortdurend ontwikkelen van onze software en onze medewerkers. Dat doen wij vanuit onze internationale vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), India, Groot-Brittannië en Verenigde Staten.

Wil jij meegroeien met Maxxton doordat jij als CCO die kansen weet te creëren en verzilveren?

Onze nieuwe collega bij Maxxton:

 • Afgeronde Bachelor of Master
 • Minimaal 5 jaar ervaring een commercieel eindverantwoordelijke positie (zowel marketing als sales) binnen een SaaS organisatie
 • Sales-minded persoon die vertrouwen uitstraalt en makkelijk contact maakt
 • Ervaring met lange, complexe sales cycli en met solution selling in de IT-branche
 • Ervaring binnen een internationaal groeiende organisatie (startup, scale-up of Business Unit in een corporate)
 • Bekend met de recreatiebranche (vakantieparken, vacation rental, touroperators) en de bijbehorende kansen en uitdagingen door affiniteit met de hospitality branche is een sterke pré
 • Bereid zijn om regelmatig te reizen binnen en buiten Europa
 • De vaardigheid om complexe zaken in simpele woorden en logisch uit te leggen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van de Franse en / of Duitse taal is een pré

Je leest het al, het is een combinatie van commercieel uitvoerende maar ook adviserende aspecten die bij het totale pakket van een CCO bij Maxxton horen.

Werken bij Maxxton
Wij hebben een sterke focus op het optimaliseren van de recreatieprocessen van onze klanten, met slimme oplossingen. Dat leidt tot waardevolle innovaties. Onze klanten erkennen onze expertise, vinden ons oplossingsgericht en zien ons als kennispartner. Wij gaan verder waar anderen gestopt zijn en maken daarom een mooie groei door.

Als internationale organisatie hebben wij onszelf de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Vooral door elkaar aan te moedigen en ambitieus te zijn. Door optimistisch te blijven, om te kunnen gaan met tegenslagen en de wil te hebben om goed werk af te leveren. Door het avontuur aan te gaan om samen te groeien. Dat geeft ons energie.

Op die manier komen wij als team tot aansprekende resultaten. ‘You can do better!’.

Ben jij de versterking in ons Maxxton Team waar we naar op zoek zijn?
Neem dan contact met ons op en je zou zomaar snel bij ons op kantoor kunnen zitten om te praten over de mogelijkheden.

Stuur ons je CV en begeleidende motivatie naar career@maxxton.com.

Voor verdere informatie over deze vacature kun je direct contact opnemen met Ramon van Loon via +31(0)118-671010 of career@maxxton.com.

Benefits.

 • A challenging and ambitious work environment in a young and dynamic organization
 • Being part of a group of dedicated colleagues in the Netherlands and India
 • Accelerated career progression in an environment that encourages entrepreneurial spirit.
 • Occasionally travel around Europe and Overseas
 • Good salary and benefits, like a 100% company paid pension scheme
“Séverine has many years of experience in sales & marketing, sales management and international business development positions. She is a positive and creative professional with a customer-oriented attitude. Her consultative approach and knowledge of the European market help to create strong customer relationships.”

Séverine Obertelli
Sales Manager

Maxxton – The hospitality industry can do better

Copyright © Maxxton Group

Start typing and press Enter to search