Consultant

Maxxton is op zoek naar jou!

Ken je Siblu, EuroParcs, Roompot, Vodatent en Vacansoleil al? Super goed! Deze prachtige organisaties werken namelijk allemaal met Maxxton.

Via onze software-as-a-Service voor vakantieparken, campings en vakantiehuizen worden er jaarlijks 1.000.000+ reserveringen op een uiterst efficiënte wijze verwerkt via het cloud-based platform. Binnen Maxxton Software hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld en volledig geïntegreerd zoals onze Customer Care module, Webmanager en veelvoud aan koppelingen via de open REST API en de operations App voor de Technische- en Huishoudelijke dienst.

Wij zijn de ontwikkelaars van toonaangevende functionaliteiten en zijn dé strategische partner van onze klanten en dagelijks in gesprek om processen te automatiseren en efficiënter in te richten en daarmee fouten te voorkomen en kosten te besparen.

Nu we de marktleider in Nederland zijn, groeien we verder richting Europees marktleider. We hebben grote ambities en vragen jou om mee te groeien met Maxxton als onze:

Consultant

“Since 2018 I have worked with many different leisure operators. Every time it’s very challenging to manage implementations, meet the desires of our customers, and deliver work above expectations. Our focus is always to optimize the business processes of our customers, with smart solutions. Working in this way my work is really diverse and challenging.”
Susan Smits
Consultant
Jouw rol binnen Maxxton

Je hebt een leidende rol binnen jouw projectteam, waarin zowel Maxxton collega’s als collega’s van de klant samenwerken. Je hebt vrijheid én je kan bouwen op de ervaring van een team van een kleine 200 collega’s in Nederland en India. Na het identificeren en analyseren van alle bedrijfsprocessen ben je in staat om deze om te zetten naar onze softwareoplossingen.
Hiervoor heb je bij voorkeur een relevante Bachelor of Master.

De rol van de consultant vraagt om:
• Creatieve intelligentie en oplossingsgerichtheid
• Sterke organisatorische, verkoop- en adviesvaardigheden
• Hands-on mentaliteit

Daarom is onze perfecte collega slim, zelfsturend, overtuigend en gepassioneerd en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Je vindt het leuk om te puzzelen over zakelijke uitdagingen en om te sparren met klanten en collega’s over de hele wereld. Ongeacht je achtergrond zijn er legio kansen. Bij Maxxton vind je collega’s met verschillende achtergronden en nationaliteiten. Samen vorm je een complementair team en maak je wereldwijd het verschil. Benieuwd naar de verschillende achtergronden? Bekijk dan de topfunctiezeeland pagina.

Maxxton biedt jou:
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen
  • Een uitdagende en ambitieuze werkomgeving in een jonge en dynamische organisatie
  • De gelegenheid om je eigen projectteam te leiden en zelfstandig implementaties uit te voeren voor onze klanten
  • Mogelijkheden om naar het buitenland te reizen en te werken

Ben jij de Consultant die we zoeken?

Stuur je CV en korte toelichting naar Caroline en je kunt ons bereiken op 0118-671010. Wie weet ben jij volgende week bij ons op kantoor in Middelburg om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Ongeacht je achtergrond zijn er legio kansen. Neem contact op met:

Caroline ten Hove
[email protected]
What Maxxton offers you
Good benefits
Good salary and benefits, like a company paid pension scheme and saving for extra paid leave.
Good work-life balance
We respect the fact that you also want to spend time on personal development.
Dynamic and international environment
Being part of a group of dedicated colleaugues in the Netherlands and India.
Accelerated career progression
Working in an environment that motivates you to grow.

Selection of our Tech Stack

Read more

We're here to help! Drop us a line, if you want to know more about Maxxton Software.

Get in contact