Boost your study.

IT Internship

Office – The Netherlands

Ga jij voor de beste leercurve in jouw stage? Kies dan voor Maxxton!
Maxxton is wereldwijd toonaangevend in software-oplossingen voor de verblijfsrecreatiebranche. Wij leveren een totaal ERP pakket dat veel verder gaat dan de gebruikelijke softwaresystemen. Grote en groeiende bedrijven in de verblijfsrecreatiebranche zetten met óns systeem grote stappen vooruit. Nadat wij marktleider zijn geworden in Nederland, groeien wij nu door op de Europese en Amerikaanse markt. Onze ambitie is groot. Daarom werken wij met professionals die altijd voor het beste gaan en dezelfde focus hebben: het voortdurend versterken van ons product. Wil jij dat ook?

Onze ambitie
Maxxton wil binnen enkele jaren de marktleider zijn in de wereld. Wij geven daarom prioriteit aan het voortdurend ontwikkelen van onze software en van onze medewerkers. Dat doen wij vanuit onze internationale vestigingen: in Nederland, India, Groot-Brittannië en Verenigde Staten.

Wil je meegroeien, meedenken en meewerken aan onze software-oplossingen met de nieuwste technologie? Dan hebben wij jou nodig als getalenteerde stagiair(e).

Omschrijving stage

 • Stageplaats – Voor een 3e of 4e jaars HBO (of WO) ICT student
 • Stageonderwerp en werkzaamheden – Bepalen we graag met jou in een persoonlijk gesprek

Jouw stageplaats krijgt op deze manier een leerfunctie in lijn met de door jou te behalen competenties uit de opleiding, en anderzijds weet jouw stageplaats de doeleinden van Maxxton te raken. Hierbij kan de oriëntatie gericht zijn op backend software ontwikkeling, frontend software ontwikkeling of specifiek op CMS / web development.

Wat verwachten we van jou?

 • Meewerken of afstuderen van een gezellige student die de ambitie heeft om te blijven
 • Communicatief vaardig, leergierig en sterke affiniteit met Software Development
 • De vaardigheid om complexe zaken in simpele woorden uit te leggen
 • Ervaring in Java, SQL, Java Frameworks zoals Spring is een pré
 • Ervaring met Angular, JavaScript / TypeScript, React, HTML5, CSS is een pré
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Interesse? Stuur je CV en begeleidende e-mail naar [email protected] of neem direct contact op met Ramon van Loon via 0118-671010.

 • Betaalde HBO / WO stageplek in lijn met beroepscompetenties uit jouw opleiding
 • Meewerk- of afstudeerstage met de nieuwste software technologieën
 • Succesvolle (afstudeer)stage? Je kunt jezelf jouw eerste baan bezorgen!
 • Internationale organisatie en gevestigd in Middelburg in de mooie provincie Zeeland
 • Leergierig, enthousiast en jong Development team
“I have studied Logistics Engineering at the HZ University of Applied Sciences. Logistics Engineering might not be the first intended study that is related to the work field of Maxxton but when a look has been given on all the practical processes at customer side, logistics is an important player for the configuration of a new module in the software. Together with Maxxton a challenging graduation assignment has been established, with a concrete objective which became an advice on how to configure new features in the software.”

Niels van der Vliet
Completed Internship (and now working at Maxxton)

Start typing and press Enter to search