Boost your career.

Java Developer

Office – The Netherlands

Maxxton is op zoek naar jou!

 Ken je Siblu, EuroParcs, Roompot, Vodatent en Vacansoleil al? Super goed! Deze prachtige organisaties werken namelijk allemaal met Maxxton.

Via onze software-as-a-Service voor vakantieparken, campings en vakantiehuizen worden er jaarlijks 1.000.000+ reserveringen op een uiterst efficiënte wijze verwerkt via het cloud-based platform. Binnen Maxxton Software hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld en volledig geïntegreerd zoals onze Customare Care module, Webmanager en veelvoud aan koppelingen via de open REST API en de operations App voor de Technische- en Huishoudelijke dienst.

Wij zijn de ontwikkelaars van toonaangevende functionaliteiten en zijn dé strategische partner van onze klanten en dagelijks in gesprek om processen te automatiseren en efficiënter in te richten en daarmee fouten te voorkomen en kosten te besparen.

Nu we de marktleider in Nederland zijn, groeien we verder richting Europees marktleider. We hebben grote ambities en vragen jou om mee te groeien met Maxxton als onze:

Software (Java) Developer

 

Jouw rol binnen Maxxton

Als softwareontwikkelaar bij Maxxton zijn er verschillende mogelijkheden om jouw vaardigheden met Java, React, Typescript of Python up-to-date te houden en verder te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor het bouwen van boekingssystemen voor de grootste spelers in de branche.

Hiervoor heb je bij voorkeur kennis op Bachelor of Master niveau in bijvoorbeeld Computer Science of Information Technology. Daarnaast kun je werken met Java.  Typescript (React) is een pre. Heb je ook nog kennis van ElasticSearch, dan is dat een groot voordeel.

De rol van de Software Developer vraagt om:

 • Een proactieve en innovatieve houding
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Flexibiliteit en vasthoudendheid

 

Het ontwikkelen van een product is een gezamenlijke inspanning en je bent een sterke teamspeler die streeft naar perfectie. Als developer zet je je kennis en expertise ook in om andere front-end en back-end developers te ondersteunen en mee te denken over toekomstige ontwikkelingen. Uiteraard beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Maxxton biedt jou:

 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren
 • Een uitdagende en ambitieuze werkomgeving in een jonge en dynamische organisatie
 • De mogelijkheid om zowel thuis als op ons mooie kantoor te werken

 

Ben jij de Developer die we zoeken? Stuur je CV en korte toelichting naar onze HR Manager Caroline ten Hove [email protected] en wie weet ben jij volgende week bij ons op kantoor in Middelburg om de mogelijkheden te bespreken.

Benefits.

 • A challenging and ambitious work environment in a young and dynamic organization
 • Being part of a group of dedicated colleagues in the Netherlands and India
 • Accelerated career progression in an environment that encourages entrepreneurial spirit.
 • Occasionally travel around Europe and Overseas
 • Good salary and benefits, like a 100% company paid pension scheme
“I did my internship for my ICT bachelor’s degree at Maxxton and I’ve meanwhile been employed here for three years. During this time, I’ve been able to further detail and elaborate my thesis. I collaborate with a large team of Maxxton and other internet product developers. I face new challenges every day and I continue to develop my skills as a software developer. In addition, I work with a wonderful group of people, and I enjoy going to work every single day.”

Piet Kromhout
Software Developer

Start typing and press Enter to search