Office medewerker

Maxxton is op zoek naar jou!

Ken je Landal, EuroParcs, Roompot, Vodatent en Vacansoleil al? Super goed! Deze giganten werken namelijk allemaal met Maxxton. In ons hart zijn we de ontwikkelaars en de strategische partners. Wij kennen de business van PMS (Property Management Software) en wij maken het reserveringssysteem en de daarbij behorende website en verwerken alle informatie in databases. Door processen te automatiseren, werken onze klanten efficiƫnter, worden fouten voorkomen en kosten bespaard.

JOUW ROL BINNEN MAXXTON

Je werkt samen met de office manager en bent het visitekaartje van het bedrijf. Dat begint bij het aannemen van de telefoon en het openen van de deur voor onze bezoekers. Je zorgt ervoor dat onze gasten en klanten goed ontvangen worden, dat er een lunch geregeld is en dat ze niks tekort komen.

  • Je organiseert en coordineert evenementen en uitjes.
  • Je bent verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken zoals het regelen van de schoonmaak, het op orde houden van de kantine voorraad, het verzorgen van onze kantoorplanten, kortom je zorgt ervoor dat ons kantoor er top uitziet!
  • Tot je administratieve taken behoren het vertalen van stukken uit het Engels, het bijhouden van verschillende registraties.
Wat verwachten we van je?
  • Je kunt zelfstandig werken en ziet je eigen werk.
  • Je bent nauwkeurig.
  • Je spreekt en schrijft goed Engels.
Maxxton biedt jou:

Een baan die flexibel is in te delen in een superleuk bedrijf met veel jonge medewerkers. We hebben dagelijks een gezamenlijke kantoorlunch, een wekelijkse borrel op vrijdag en regelmatig uitjes.

Ben jij de Office medewerker die we zoeken? Stuur je CV en korte toelichting naar onze HR en je kunt ons bereiken op 0118-671010. Wie weet ben jij volgende week bij ons op kantoor in Middelburg om de mogelijkheden te bespreken.

What Maxxton offers you
Good benefits
Good salary and benefits, like a company paid pension scheme and saving for extra paid leave.
Good work-life balance
We respect the fact that you also want to spend time on personal development.
Dynamic and international environment
Being part of a group of dedicated colleaugues in the Netherlands and India.
Accelerated career progression
Working in an environment that motivates you to grow.
Read more

We're here to help! Drop us a line, if you want to know more about Maxxton Software.

Get in contact